Nieuwe oplossingen BK-Factory

BEPERKEN VAN ENERGIEVERLIEZEN

OPTIMALISEREN VAN KOSTEN

WAARBORGEN VAN  VEILIGHEID

WEERGEVEN VAN DOELTREFFENDHEID

Dat zijn de krachtlijnen waarmee BK-Factory  op Interlift (13 tot 16 oktober 2015) de bakens verzette op het vlak van de verluchting van liftkokers. Tijdens de vakbeurs konden talrijke bezoekers uit alle delen van de wereld worden gewezen op de problemen van energieverliezen via liftkokers.

De recentste BlueKit-oplossingen die werden voorgesteld in het kader van de ‘tweede technologische (R)evolutie in de liftkokers’, konden op heel wat belangstelling rekenen van het ruime publiek van vakmensen die naar de beurs waren afgezakt. Naast de bestseller van BK-Factory, het geoptimaliseerde BlueKit-AIO-verluchtingssysteem, waren dit de opvallendste innovaties op de stand:

Lift Vision – Real time weergave van uw verbruik in de liftkoker!

L-Tuba BlueKit new

Shaft Vent – Garandeert de thermische beweging in de liftkoker

BlueKit ShaftVent new

De kwaliteit van de producten, de veiligheid en de nabijheid bij de klanten vormen de belangrijkste prioriteiten van BK-Factory. De positieve feedback van de bezoekers aan Interlift 2015 toont eens te meer aan dat BK-Factory op internationaal vlak als een algemeen erkende partner wordt beschouwd. Op die markt bezet de onderneming dan ook een toonaangevende positie met betrekking tot de verluchting en energiebesparingen in liftkokers.

Ontdek de BlueKit®-innovaties die op Interlift werden voorgesteld:

Nieuwe producten